Заходи
по проведенню тижня професій сфери послуг та громадського харчування (змішана
форма проведення)
16-20
листопада 2020 року
№ з/п |
Назва заходу |
Дата проведення |
Відповідальні |
1 |
Анонс тижня професій |
16.11.2020 |
Козупиця С.С., члени циклової комісії |
2 |
Підсумки
дистанційного навчання «Креативний, подіумний макіяж» |
16.11.2020 |
Лісовенко Т.В. |
3 |
Позакласний
захід «Метри перукарського мистецтва. В’ячеслав Дюденко» |
17.11.2020 |
Козупиця С.С. |
4 |
Творчий
проєкт «Ангел і Демон» |
18.11.2020 |
Стеценко Є.Ю., Семенова Н.В. |
5 |
Творчий
проєкт «Приготування піци «Маргарита» |
19.11.2020 |
Медвідь М.Я., Солдатенко Г.В. |
6 |
Екскурсія
на підприємство |
20.11.2020 |
Ситник Я.В., Бережна Г.В., Пугаєва
О.А. |
7 |
Підсумки
проведення тижня професій |
24.11.2020 |
Козупиця С.С. |
Підсумки тижня професій
сфери послуг та громадського харчування.
Мета
проведення тижня професій - удосконалення професійної майстерності педагогічних
працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду та проведення заходів
спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення їх знань з
професійної підготовки.
В
наш час, зумовлений пандемією, перехід на дистанційне та змішане навчання став
неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього
процесу - освітян, вчителів, учнів та їхніх батьків.
Ми розуміємо, що майбутнє - за змішаним
навчанням, яке дуже легко перемикати в різні режими: збільшувати чи зменшувати
офлайн- або онлайн- компоненти, обирати різні моделі та стратегії відповідно до
можливостей, потреб і викликів.
Тиждень
професій сфери послуг та громадського харчування пройшов за змішаною формою
навчання. Всі заплановані заходи, розглянуті на засіданні циклової комісії
(протокол № 11 від 10.11.2020) пройшли вчасно.
Матеріали
виставлялися на сторінках Faceook - Наше
училище, ДПТНЗ СВПУ будівництва і дизайну, Козупиці С.С., членів циклової
комісії, членів колективу училища, учнів, батьків учнів, друзів з
профорієнтаційною метою та метою професійного зросту та розширення кругозору
учнів.
Всі
матеріали виставлені на блозі циклової комісії професій сфери послуг та
громадського харчування для перегляду та використання в навчальному та
виховному процесі.
Крім
того матеріали виставлені в Google Classroom на сторінках Факультатив та
Консультації викладача птп Козупиці С.С. для ознайомлення учнями.
Захід
«Метри перукарського мистецтва. В'ячеслав Дюденко» проведено
офлайн в групах №
12, 20, 22, 32, 30 та онлайн.
Всі
матеріали тижня обговорювалися в групах на уроках виробничого навчання.
Мета спрямована на розвиток творчості учнів,
поглиблення та поширення їх знань з професійної підготовки досягнута. Мета
спрямована на удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників,
збагачення їхнього педагогічного досвіду також досягнута.
Немає коментарів:
Дописати коментар