Тиждень професій сфери послуг та громадського харчування


Заходи по проведенню тижня професій сфери послуг та громадського харчування (змішана форма проведення)

16-20 листопада 2020 року

№ з/п

Назва заходу

Дата проведення

Відповідальні

1

Анонс тижня професій

16.11.2020

Козупиця С.С., члени циклової комісії

2

Підсумки дистанційного навчання «Креативний, подіумний макіяж»

16.11.2020

Лісовенко Т.В.

3

Позакласний захід «Метри перукарського мистецтва. В’ячеслав Дюденко»

17.11.2020

Козупиця С.С.

4

Творчий проєкт

 «Ангел і Демон»

18.11.2020

Стеценко Є.Ю., Семенова Н.В.

5

Творчий проєкт «Приготування піци «Маргарита»

19.11.2020

Медвідь М.Я., Солдатенко Г.В.

6

Екскурсія на підприємство

20.11.2020

Ситник Я.В., Бережна Г.В., Пугаєва О.А.

7

Підсумки проведення тижня професій

24.11.2020

Козупиця С.С.

 

Підсумки тижня професій сфери послуг та громадського харчування.

 

Мета проведення тижня професій - удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду та проведення заходів спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення їх знань з професійної підготовки.

В наш час, зумовлений пандемією, перехід на дистанційне та змішане навчання став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу - освітян, вчителів, учнів та їхніх батьків.

 Ми розуміємо, що майбутнє - за змішаним навчанням, яке дуже легко перемикати в різні режими: збільшувати чи зменшувати офлайн- або онлайн- компоненти, обирати різні моделі та стратегії відповідно до можливостей, потреб і викликів.

Тиждень професій сфери послуг та громадського харчування пройшов за змішаною формою навчання. Всі заплановані заходи, розглянуті на засіданні циклової комісії (протокол № 11 від 10.11.2020) пройшли вчасно.

Матеріали виставлялися на сторінках Faceook -  Наше училище, ДПТНЗ СВПУ будівництва і дизайну, Козупиці С.С., членів циклової комісії, членів колективу училища, учнів, батьків учнів, друзів з профорієнтаційною метою та метою професійного зросту та розширення кругозору учнів.

Всі матеріали виставлені на блозі циклової комісії професій сфери послуг та громадського харчування для перегляду та використання в навчальному та виховному процесі.

Крім того матеріали виставлені в Google Classroom на сторінках Факультатив та Консультації викладача птп Козупиці С.С. для ознайомлення учнями.

Захід «Метри перукарського мистецтва. В'ячеслав Дюденко» проведено

офлайн в групах № 12, 20, 22, 32, 30 та онлайн.

Всі матеріали тижня обговорювалися в групах на уроках виробничого навчання.

 Мета спрямована на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення їх знань з професійної підготовки досягнута. Мета спрямована на удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду також досягнута.

 












 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Атестація педагогічних працівників 2023

  Вебінар: Атестація педагогічних працівників по-новому: що треба знати 1 частина 2 частина Атестація педагогічних працівників: що змінить ...